window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Не гласувайте за ПП + ДБ"


Един от дейните българи, които присъстват на почти всеки протест срещу нередностите в политически план у нас Петър Недевски, написа остър коментар в социалните мрежи. В него той заявява, че не приканва хората да гласуват за никой, но ги моли да не пускат своя вот за коалицията между ПП и ДБ."Приятели, никога до сега не съм си позволявал да агитирам, за която и да е било политическа формация или коалиция преди провеждането на парламентарни избори!


Няма да го направя и сега! Но, ще изразя категорично мнение, за кого не трябва! Една от политическите коалиции, които нямат място в политическия спектър на страната ни е - ППДБ!


Видяхме ги в деня, когато почитаме гибелта на Апостола, видяхме ги и на 3 март! Водещото при тях е, антибългарското и антихристиянското!


България и Българският народ, са достатъчно изстрадали, за да допускаме още страдания и унижения! Бъде здрави, бъдете себе си! Бог да бди над вас, близките ви и да пази България! България НАД всичко!

bottom of page