window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Непълнолетна подаде жалба срещу Константин за сексуално насилие


Чалга звездата Константин загази яко в Слънчев бряг, след като непълнолетно момиче подаде жалба в полицията срещу него – за сексуално насилие.


Всички хонорари, които разюзданият по природа певец ще спечели това лято от участия по чалготеки, може да не му стигнат, за да се измъкне от разследващи и прокурори, след като от 2 денонощия насам никак не му върви.


Вчера около обед в РУ-Несебър е била подадена жалба от 17-годишно момиче, което твърди, че Коцето е извършил с нея насилствени сексуални действия в стая в хотела, която той традиционно наема всяко лято в близост до ресторант Джани в Слънчев бряг.


Непълнолетната хубавелка се завъртяла това лято около Коцето и от известно време се движела навсякъде с него. В четвъртък през нощта Коцето имал участие в Приморско, откъдето се прибрал около 5 ч. на разсъмване. Шофьорът му Вили паркирал Майбаха пред хотела. Непълнолетната е била с Коцето и доброволно е влязла в стаята му, според източник на медията.


Какво се е случило вътре и защо след това момичето е подало жалбата – остава неясно, но за нетърпимото поведение на певеца жълтите издания през годините са изписали цели романи, разказани както от първата му голяма любов Райна, така и от съпругата му Надежда, с която той има брак от 12 години и две деца.


Друг източник от полицията твърди, че днес главоболията на Коцето са продължили, след като Майбахът е бил засечен от полиция и шофьорът му е отведен след положителна проба за употреба на кокаин, взета му е и кръвна проба.


На разпит е извикан обвиненият в изнасилване полулярният чалгаджия. Но дали ще се докаже и по какъв начин, че е посегнал на непълнолетната девойка – предстои да се разбере. Жалбата й е факт и работата на полицията по нея също.

bottom of page