window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"На про100 Киро му свиха перките"


Агора България излезе с обръщение до медиите, в което коментира напускащото ни управление на Кирил Петков.


"На про100-то му свиха перките, но не тези които трябваше, а тези които го инсталираха. Доволен съм от това, че си тръгва един нефелен измамник, но си тръгва като поредната пионка на задкулисието. Схемата си остава същата. Най ме е яд, на нас самите. Ако си беше тръгнал унижен и прогонен от народа, имаше шанс да си тръгне, барабар с 33 годишният модел на управление.


Но уви народ, засега липсва. Фейсбук "революционна" мрежа някак си съществува, но тя е напълно безполезна. Липсата на гражданско общество, което да налага постоянен контрол над управляващите, ще е гаранция за продължаване на схемата и агонията на умираща България. Искаме промяна, но искаме някой друг да ни я свърши и затова толкова години сме на този хал.


Егоцентризъм и манията за величие, обладало политическите и граждански формации заявяващи се, като милееещи за Род и Отечество също е много-голям проблем, работещ в полза на модела КОЙ. Битката ни не е свършила, тя тепърва се връща в началният си стадий. Ако искаме да я доведем до успех, трябва да сме наясно, че това би могло да стане само и единствено, чрез формирането на гражданско общество - неподвластно на задкулисните играчи. Няма мое, няма твое, няма наши, няма ваши - има България! И докато има шанс, ще се боря за нея!


Агора БЪЛГАРИЯ, които изстрадано и доказано във времето останахме и оставаме във вярност и постооянство на Идеала за Чиста и Свята Република знаем, а и можем, та ето защо: ОСТАВАМЕ !!!

Единствено верни на (На)Род и Родина.

bottom of page