window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Наркоман от "Продължаваме промяната" рискува живота си


Автор: Петко Кирилов


Глупост, недомислие или просто Киро и просто "Продължаваме промяната". Няма как по друг начин да си обясним простотията, която ще извърши членът на партията и основен активист в кампанията за 49-ти парламент Краси Георгиев.


Бившият ултрамаратонец ще рискува живота си и ще влезе в стъклена клетка сам за 15 дни. Тя ще бъде разположена пред НДК. В клетката ще има единствено бягаща пътека, матрак и химическа тоалетна.


За повече от две седмици бегачът няма да може да измие своята пот, защото липсва баня и съответно в помещението, в което няма въздух ще замирише на обор или кочина.


Медицински лица са проверили здравето на активиста на "Продължаваме промяната" Краси Георгиев. Те споделят, че има риск за него, защото сърцето му е разширено заради продължителна употреба на наркотици.


Това ли правят въпросните пици с кристали, за които бе писано в медиите, че се носят на Кирил Петков в Министерски съвет - остава да разберем от самия него при наша среща.

bottom of page