window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Найо Тицин = шут на Клоуна"


Журналистката Соня Колтуклиева написа остър и откровен коментар в социалните мрежи, в който описа качествата на пиара на "Продължаваме промяната" Найо Тицин.


"Виждала съм всякакви пиари по света и у нас, но един е просто уникален. Неописуем и неповторим. Шута на Клоуна.


Ако има конкурс за нанасяне на вреди върху клиента пред обществото - той ще грабне палмата на първенството.


Ако трябва да бъде оприличен на някакво животно - няма как да стане. Ще трябва да се сравни с цяла зоологическа градина: плюе, съска, блее, джафка, кряка, грачи, пълзи, врещѝ…


Ако взима пари за това, което прави, то ще е ясно от какво смърдѝ - от миризмата на изгорени банкноти. Напразно похарчен е всеки лев, много са му даже жълтите стотинки.


Освен, ако някой не му плаща да саботира “Промяната”. Защото, дори аз, Недялко, Блъскови, Бареков, Веселина Томова, Стефан Ташев, Виктор Димчев, Явор Дачков, Валерия Велева, Калина Андролова, Сашо Диков, Ивелин Николов, Стоян Иванов, Николай Караколев, Асен Рашков, Цветан Фиков, Цвети Борисова и даже самият Кеворк Кеворкян … взети заедно - с нашите разкрития и безпощадни коментари, бледнеем пред Найо Тицин и неговите успехи в създаването на жалки карикатури, палячовци и аматьори от Кирил Петков, Асен Василев и компания.


Не знам защо толкова ги мрази, даже ненавижда, защото няма как иначе да не вижда, че скоротечно ги унижава и разсипва.


Мислите, че е просто некадърен ли?! Или е с жълта книжка? Е, не, не бива така да се обижда! Той цял живот се опитва да излезе от сянката на пастрока си и изпод полата на жена си. Трябва да му се признаят усилията, макар и напразни. Поне вече не заеква от зор да зададе някакъв въпрос, както навремето, когато беше една от атракциите на пресконференциите. Вероятно от страх да не се повтори това безславно време - замества говоренето с рапърски речитативи … или нещо подобно, макар и безподобно.


Всеки политик си заслужава пиара. Обаче, Кирил Петков не е чак пък толкова пропаднал и недостоен, че да заслужава Найо Тицин. Жал ми е. Но не мога да му помогна.", пише Колтуклиева в социалните мрежи.

bottom of page