window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Митко Бърда замесен в атентата срещу Иван Гешев


Представящият се за журналист Димитър Стоянов, който не е завършил висше образование по специалността, е замесен в атентата срещу Иван Гешев, разбра сайтът www.neudobnitebg.com от свои източници сред разследващите опита за покушение срещу главния прокурор.


Поръчители на опита за убийство на Гешев са бегълци от българското правосъдие, които главният прокурор разкри и сега те искат да му отмъстят. Това са бившият ъндърграунд бос Красимир Каменов - Къро, хазартният бос Васил Божков, Цветан Василев и братя Бобокови.


Тяхно оръжие и свързочник е самопровъзгласилият се за журналист Димитър Стоянов от поръчковия сайт Бърд. Както е известно неговото име и глас излязоха на светло от записите на Прокуратурата.


Стоянов е продължил да следва заповедите на Къро и за тлъст хонорар е свързал хората, които е трябвало да "приключат" главния прокурор с хората с "кеша". Също така той е намерил и връзка в НСО - човек, на който да бъде платено, за да бъде разкрит маршрутът на главния прокурор Иван Гешев.


Ще бъде ли арестуван Димитър Стоянов в съучастие за опит за убийство - предстои да разберем.


bottom of page