window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Министър на Сорос се подигра с децата ни!


Образователният министър Николай Денков от „Продължаваме промяната“ се подигра с нашите деца.


Той гостува в БНТ, където се изгаври с интелигентността на учениците.

Според него основният проблем в образованието е свързан с това, че децата много често не разбират защо учат едно или друго нещо.
"Затова трябва да дадем възможност с примери, които свързват ,това което учат с техния живот, с това, което се случва около тях, включително и да отидат за уроци по история на исторически места. Да успеят да свържат това, което учат, с това, което ще им трябва след това и което им изгражда мирогледа", заяви Денков.


Припомняме ви, че Николай Денков е приближен на чужда фондация – "Америка за България".


Видно от търговския регистър на 16 февруари 2018 г. със 100 лв. се учредява фондация “Център за приложни изследвания и иновации”. Учредители на фондацията са Кирил Петков Петков и Николай Денков Денков, които стават и членове на настоятелството и действителни собственици. Представляващ директор е Кирил Петков.
Дейността на фондацията e насочена към стимулиране развитието на биотехнологиите и приложната химия и утвърждаването на тяхната роля в икономическото развитие.

Фондацията е създадена с основното партньорство на Фондация “Америка за България” и Софийския университет, а през същата година се рекламира шумно във вестник “Капитал”.

bottom of page