window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Мария Габриел: Имена ще разберете в понеделник!


"Структурата на Министерски съвет остава същата. Имената ще споделя в понеделник. На този етап остава профилът - експерти по приоритети. Партиите, които ме подкрепят, имат готовност за конституционна реформа. Приоритетите, около които се обединяваме - най-напред за нас са хората и резултатите, които те искат да видят с едно редовно правителство." Това каза в кулоарите на Народното събрание кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел.


„То е свързано със социално отговорен и разумен бюджет, с това те да нямат нестабилност и несигурност по отношение на заплати и плащания. Върховенство на закона, съдебна реформа, конституционно мнозинство- това в рамките на първия мандат за нас остава водещо. План за възстановяване, оперативни програми, инвестиции за България и българските региони", каза още Габриел.


„Профилът е много ясен - експертно правителство, работещо по тези приоритети. Съвсем естествено е с партиите, които ме подкрепят, да изясним кои ще са. Продължаваме работата”, заяви Габриел.

bottom of page