window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Манолова: Нинова изнася оръжие за УкрайнаЛидерът на "Изправи се.бг" Мая Манолова написа коментар в своя профил във Фейсбук, в който заявява, че Корнелия Нинова лъже и откакто е начело на министерството на икономиката България изнася оръжия за Украйна. Вижте коментара й без редакторска намеса:


"Преди малко Нинова в опита си да удари президента, обвини служебното правителство на Янев, в което министър на икономиката е Кирил Петков, че искало да изнесе оръжие за Украйна, но тя го спряла.


На всички е ясно, че откакто “госпожа не продаваме патрони” е министър изнасяме и оръжие, и боеприпаси, които стигат до войната в Украйна, че военните заводи работят на три смени, че частни посреднически фирми натрупаха милиони печалби, за да ги доставят през Полша и Румъния. И всички сме виновни, че не си мълчим за истината, затова се нахвърли върху президента. Но същото твърдят и авторитетни чужди медии, и Зеленски благодари, и Кирил Петков си призна пред “Гардиън”.


Впрочем, социалните мрежи са пълни със снимки и видеа как българско оръжие и боеприпаси, се транспортират за Украйна с украински и румънски камиони, или направо с нарочни самолети. Всички знаем затова, само тази , която подписва разрешителните отрича! И напада президента, администрацията, всеки, който се осмели да каже истината! Лъжецът вика дръжте лъжеца! Скоро цялата истина ще излезе наяве. В комисията по ревизията в следващия парламент", написа Манолова.

bottom of page