window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Любена - жена с леко поведение, лъжкиня, ограничена и примитивна тарикатка"


Журналистката Соня Колтуклиева написа остър коментар в своите социални мрежи относно арогантното и пошло поведение на станалата известна като Любена Минета порно звезда. Припомняме ви, че тя бе гост в петък вечер в авторското предаване на Сашо Диков - "ЕвродикоФ" по телевизия Евроком.


"Приятелка ми изпрати линк към интервю на Сашо Диков с Любена Павлова, бившата съпруга на Петьо Еврото, избягал в чужбина след акция, дирижирана от Иван Гешев, за да дискредитира Борислав Сарафов. Водевилни маневри на бивши приятели и съмишленици. Облечени във власт. Отмъстители.


Ограничена и примитивна тарикатка. С арогантно поведение. Съзнава, че я използват. Но няма нищо против - това, очевидно, е нейният номер в живота.

Проблемът е в медиите, които превърнаха тази жена с леко поведение в тежка кавалерия. Срамота е. Трябва да има някаква хигиена.


Оженила се за доста по-възрастен мъж, родила му дете. Кефила се години наред на сладък живот с пари и възможности. Изведнъж прозряла в каква тиня е затънала и решила да бъде честна и откровена, даже с риск за живота си. Малееййй.


Не очаква възмездие за греховете си. А награда. И публична прослава.


Полицаи й пренасят мебели, пазят я като яйце на “Фаберже”, вместо да я спукат от проверки данъчните и прокурорите: за произход на доходите и (не)платени данъци, както постъпват с обикновените граждани и непривилегированите бизнесмени.


Любена изстрелва обиди, клевети, обвинява висши магистрати, че са получавали пари - едва ли ще може да го докаже. Вероятно разчита на това, че я смятат за луда и никой няма да се занимава с нея да я съди. Докато на някой не му писне от тази тенекиена латерна, де.


Сашо Диков се държи много примирено и без нерв, разбирам го - изкарал е тежка сърдечна операция неотдавна. И все пак … запазил е някои от професионалните инстинкти на Стажанта. Пита я тази хлевоуста фурия - нали са истина разпространяваните в Интернет брутални секс-клипове, в които тя прави фелацио на различни мъже? Да, вика, Любена, така е - мъжът й имал фетиш(?!) и я карал да го прави, за да я снима.

Сашо не се впечатлява от това признание, отбелязва само: казват, че е имало и прокурори между тях. Тука, дръжте се да не паднете - еротичната звезда за лична употреба на съпруга си, казва: не, бяха просто случайни хора от Интернет, от Антикорупционния фонд ми съобщиха, че са направили антропологична експертиза, не са прокурори…. Каква пародия, а?! Значи пенисите на прокурорите са нещо по-различно и видимо се различават от другите. Хммм. Да се смееш ли, да повърнеш ли или и двете?!


Та тази, значи, е свидетелка и обвинителка. Изобличителка. Чрез домашно порно към прочистване на правосъдната система. Може ли да бъде по-вулгарно и безсмислено?!


Я, малко по-сериозно, бе. Излагате се!bottom of page