window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Линда проговори за връзката на Киро и Лена, очаква ли ни "канадски" развод?


Жената на бившия премиер Кирил Петков - Линда проговори за най-болната тема в живота й - връзката между мъжа й и Лена Бориславова. Канадката сподели дали ще се разведе с Петков.


"Преминах през сривове, умора и напрежение! Исках да захвърля всичко и да кажа край", сподели откровено Линда.


„Бракът ни висеше на косъм! Преминах през сривове, умора и напрежение! Исках да захвърля всичко и да кажа „край! Беше ми писнало от всичко! Но от няколко месеца нещата са спокойни и вече няма драми“, призна Линда.


По думите й нещата се случили толкова бързо, главоломно, защото не очаквали и не били подготвени за всичко това. Издигането на съпруга й на най-високия пост в държавата, скандала с Лена Бориславова, лоши помисли. Но тя все пак дала шанс на брака им и нещата се успокоили.


Особено след като Лена Бориславова се отдръпнала от политиката и когато съобщили с Миро, че чакат бебе. След скандала с видеото, на което Кирил Петков се усамотява в тайна квартира с говорителката си Лена Бориславова, тя отказа да коментира. Но не искала да е на едно място заедно с напористата юристка.


Линда твърди, че била единствената, която изживяла трусовете в семейството им. „Децата са вече големи, а най-голямата ни дъщеря тази година завършва обучението си в университета в Ню Йорк.Щях да се притеснявам повече, ако те бяха малки“, твърди съпругата на бившия премиер.


Линда уверява, че мъжа й вече се кротнал и отново били като влюбени. Прекарвал повече време със семейството си. Само двамата си направили почивка в чужбина. Семейно отмаряли и в хасиендата си в Лозенец.bottom of page