window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Лена пъчи мускули!


Автор: Виктор Волокин


Не стига, че ще останеш в народното творчество, пък и се пъчиш допълнително! Какво е общото между Дельо Хайдутин, Капитан Петко Войвода и Крали Марко? Освен, че имат засукан мустак са и герои на своето време.


Но да оставим мустака на страна и да преминем в наши дни. Лена Бориславова дава сценаристите на Слави Трифонов на съд, обяви самата тя във "Фейсбук".


"28.02.2023 г. 12:30 - обединението на “Продължаваме Промяната - Демократична България” регистрира своите листи за предстоящите предсрочни парламентарни избори, в които ще бъда кандидат за народен представител от 24 МИР. 13:30 в деловодството на Софийски градски съд ще бъде регистрирана първата ми искова молба за клевета и уронване на името ми. След сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки", написа тя.


Колко мило, колко нежно, би казал Ергенът от сезон 1! Само че тук няма нищо нежно, а напротив. Героинята "кака Лена" се взе насериозно и почна да разсъждава правораздавателно.


Дали наистина си вярва?


След като "Песен за Лена" излезе, тя обяви, че ще съди екипа на Слави Трифонов.


Сценаристите пък обясниха, че нямат общо с песента, а тя била "народно творчество", на което се натъкнали. Но и тук имаме новина! Тя ще е в листите! Колко мило, колко нежно…но да не повтаряме реплики от предишния сезон на формата Мирослав Иванов, пардон "Ергенът". Сега идва нов формат…и нов парапет.


А песента си я бива, макар да сме само лаици в областта на политическата сатира.

bottom of page