window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Къро е обявен за издирване, обвиниха го в подбудителство към убийство


Автор: Иванка Петрова


Легендата на подземния свят Красимир Каменов-Къро е обявен за общодържавно издирване. Причината – той е обвинен в подбудителство към убийството на бившия полицай Любомир Иванов.


Това става ясно от информация на СГП. В нея се посочва, че Къро е привлечен към наказателна отговорност за престъпление по чл. 116, ал. 1, т. 6 и т. 9 във вр. с чл. 115 във вр. с чл. 20, ал. 3 от НК, а именно за това, че е подбудил Кристиан Илиев – извършител и Боян Табаков – помагач, да убият Любомир Иванов, по прякор Любо Полицая.


Припомняме ви, че в момента Илиев и Табаков са пуснати от ареста, като единият е под домашен арест, а другият с наложена мярка от 10 000 лева. Освобождаването им създаде напрежение, тъй като не се изключва вероятността те да опитат да избягат. Името на Къро изплува и в друг скандален случай.


Прокуратурата преди седмица изнесе шокиращи данни за това, че той е участвал в заговор срещу представители на прокуратурата и МВР. В аферата изплуваха имената на бизнесмена Пламен Бобоков и журналиста Димитър Стоянов. Според запознати в момента Красимир Каменов живее между ЮАР и Дубай.

bottom of page