window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Кубинец от ВМРО заплашва с глоби хората, които не носят маскиКубинският патриот от ВМРО Карлос Контрера заплаши с масови глоби българите, които не носят маски в градския транспорт. Председателят на транспортната комисия към Столичния общински съвет Контрера заяви, че през тази седмица се засилва контрола за редовността на пътниците и за спазване на противоепидемичните мерки.


В рамките на дните до края на месеца "Център за градска мобилност" ЕАД, заедно с Общинска полиция предприема засилени проверки в превозните средства, уточнява кубинецът от ВМРО. Той съобщи още, че се предвижда засилен контрол по маршрута на трамвайни линии 22, 10, 12 и 18, автобусни линии 72,78,79,90. Продължават и регулярните проверки по график в останалите линии на наземния транспорт. „Спазвайте противоепидемичните мерки в градския транспорт и пътувайте с редовни превозни документи“, призова още Контрера.Припомняме ви, че най-известната постъпка на кубинския воевода е, че в нетрезво състояние в средата на септември месец 2018 година изрита багажа на бездомната баба Дора на метростанция Сердика.


bottom of page