window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Костадинов: Промяната ще ни вкара във война с Русия, искаме оставката им!


"Не искаме България да заема страна в конфликта Русия - Украйна", заяви председателят на партия Възраждане д-р Костадин Костадинов от парламентарната трибуна.


"Бърза и незабавна оставка на кабинета на "Промяната". Те ще ни вкарат във война, ако не ги спрем сега", категоричен е Костадинов.


"Ако двама братя се бият, третият трябва да ги помири или да даде в ръката оръжие? Ние се готвим да дадем оръжие на два братски народа", изтъкна Костадинов.


По думите му жените на България са истинската армия в момента. "Ако ви е грижа за хората, не изпращайте оръжие, дори не го казвайте, а помислете сами без телефонни консултации, призова Костадинов и добави, че премиерът не се справя с поста "министър-председател" на България.


"България има свои интереси, които да защитава и може би понякога са по-различни от ЕС и НАТО. Не е сред нашите интереси да е 15-та подгласничка на Америка", каза Костадин Костадинов и допълни, че всички чуваме и виждаме войната, но не я изпитваме на гърба си.


В този момент може би загиват наши сънародници, които са се оказали заложници на бомби. Народното събрание не трябва да е школа по красноречие, а място, на което се решава българската съдба", настоя Костадинов.


"Тук не е школа по риторика, а доста от присъстващите биха били отличници именно в тази посока", заявява лидерът на "Възраждане".bottom of page