window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Костадинов: Евроатлантиците у нас са меки китки


д-р Костадин Костадинов - председател на ПП "Възраждане"


Председателят на партия „Възраждане“ д-р Костадин Костадинов написа остър коментар в социалната мрежа Фейсбук. Той иронизира коментаторите в българските национални телевизии, като ги нарече евроатлантици с меки китки.

Иво Инджев - "евроатлантически" журналист


„Ако всеки един евроатлантик, който от вчера не спира да се зъби на Русия по родните телевизии, грабне оръжието и се запише доброволец на страната на Украйна, украинската армия ще порасне с поне един батальон. Само че мека китка автомат не носи. Войната се води от мъже, не от мижитурки на хонорар в ембасито - ето защо родната евроатлантическа сган, за наше съжаление, ще продължи да пръска слюнка срещу Русия само от разстояние, че е по-безопасно”, пише Костадинов във фейсбук профила си.


Соломон Паси - президент на Атлантическия клуб в България


Ние от neudobnitebg.com подкрепяме позицията на лидера на „Възраждане“ , като също се възмущаваме на случващото се в националния ни ефир, където денонощно ни заливат новини и коментари как руският президент Владимир Путин е злодей и е разпалил война в Украйна, което не отговаря на истината. Истината е, че Путин защити интересите на своите сънародници, които живеят не в измислената и непризната от ООН Украйна, а в територията Киевска Рус.

bottom of page