window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Комунист власт и мандат не пуска"


Лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов съсипа председателя на БСП Корнелия Нинова с гневен пост в социалните мрежи.


"Гледах Корнелия Нинова по bTV. Моят извод от нейното интервю е следният: "Комунист власт и мандат не пуска", написа лидерът на ИТН Слави Трифонов.


"Тази вечер лявата г-жа Нинова разговаря с него, с човекът от десницата, който говори нелицеприятни неща зад гърба й и с него ще мисли как да се състави ново правителство.


Правителство, уж за спасението на България, а не правителство, благодарение на което г-жа Нинова да запази поста си. Ето я разлика между нея и мен - аз власт на всяка цена не желая, твърди Трифонов.


Той припомня, че в петък е казал, че ИТН напускат преговорите и че от "Има такъв народ" не се страхуваме да отидем на избори. Г-жа Нинова обаче не иска нови избори, защото демокрацията може да й отнеме много - поста ѝ на вицепремиер.


Тази вечер г-жа Нинова разговаря и с Кирил Петков. Същият Кирил Петков, от когото тя сне доверието си след изгонването на руските дипломати. Сне го обаче за 24 часа. После всичко пак беше точно. В името на властта. Защото видимо за тези хора властта на всяка цена е по-важна от достойнството.


Нинова няма да каже лоша дума за Христо Иванов, няма да каже лоша дума и за Кирил Петков, но не защото е голям държавник, а защото единственият ѝ шанс за власт е да се присламчва към ПП и ДБ и някакси да се надява, че ще се сформира управляващо мнозинство на лицемерието, според Трифонов.


Общо взето, както г-жа Нинова продава оръжия за Украйна през трети страни, по същия начин Нинова иска да остане във властта през трети страни - през ПП и ДБ. Толкоз за г-жа Нинова, заключава Трифонов.bottom of page