window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Комарджия и хулиган е кандидатът за кмет на ПП/ДБ за район "Надежда"


Ултралибералната коалиция, която е под крилото на Държавна сигурност - "Продължаваме промяната", "Демократична България" и "Спаси София", представи своите кандидати за районни кметове.


Най-странната номинация бе на комарджията и хулиган Румен Димитров, който е председател на 25-ти МИР в София за ДСБ. При неговото представяне се видя, че той има много ниска култура и отговаряше на всички въпроси само с една дума.

Припомняме ви, че сайта www.neudobnitebg.com написа, че той има хазартен порок. В едно от най-елитните казина в близост до НДК, Румен Димитров разиграва крупни суми. Очевидци от залата споделиха пред www.neudobnitebg.com, че той играе сам на вип маса и върти за няколко часа десетки милиони. Клюкари от залата, които следят изявите на крупни бизнесмени като Румен Димитров споделят, че от началото на май месец, той е изиграл над 10 милиона лева.


Румен Димитров стана известен на гърба на журналиста Николай Караколев, когато влезе в обективите на камерите, изхвърляйки го с груба сила от пресконферфенция на коалицията ПП/ДБ в офиса на партия "Демократи за силна България" на улица "Кърниградска" в центъра на София.

Легалният бизнес на Румен Димитров, известен като Румен Дебелия от Люлин, е свързан с водни басейни. Той е собственик на големия басейн в центъра на Банкя, басейна в Люлин, собственик е и на няколко фитнеси и спа вериги в квартали на София. Участва и печели активно обществени поръчки, за които ще ви осведомим в друг материал.


Румен Димитров е известен и с това, че е най-слабият кандидат за общински съветник. През 2019 година той печели едва 13 гласа в листата на ВМРО в София.
bottom of page