window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Колега се подигра на Юксел Кадриев за сексуалността му


Водещият Юксел Кадриев със сигурност се превърна в тема за подбив на колегите си, но този път те прекалиха и по-лошото е, че го направиха достояние на зрителите


Шегата за сексуалната ориентация на Кадриев бе изстреляна в ефира на bTV в понеделник в 6:55 ч. сутринта от спортния журналист Петър Бакърджиев, който често се майтапи солено с колегите си.


Повод за майтапа с Кадриев стана излъчено видео, в което мъж свири на пиано под водата, оборудван с предпазен костюм. Дни по-рано Юксел Кадриев публикува видео в платформата Youtube, в което изпълнява кавър версия на всеизвестната коледна песен Let It Snow („Нека вали сняг“), докато свири на пиано, пише "Уикенд".


„Юксел Кадриев може също да се снима под вода. Доколкото знам е планинар, броди из планината“, обади се Петър Бакърджиев. Водещият Златимир Йочев тихо предположи, че „Юксел събира гъби“, но колегата му се направи, че не го е чул и с широка усмивка попита цели 3 пъти: „Съчки ли събира Юксел в планината?“, правейки препратка към известната песен на Деян Неделчев – Икебаната, която е неофициален химн на родните хомосексуалисти.


За момент грубата шега на Бакърджиев с Юксел, стъписа и Златимир Йочев и синоптика Борислав Лазаров. Само няколко секунди по-късно и двамата прихнаха да се смеят, заразени от смеха на Бакърджиев.


За да спасят положението, операторите веднага пуснаха друг клип от видеообмена, а Боби Лазаров побърза да замаже гаврата с Юксел Кадриев с пожелание към всички „тик-токъри, ютубъри и инфлуенсъри“.


За никого не е тайна, че преди няколко години новинарят от Би Ти Ви преживя тежък развод със съпругата си Бонка Георгиева, която обяви, че се разделя с него, тъй като го заловила с мъж в леглото. Скандалите между бившите съпрузи стигнаха и до съдебна зала, а през 2012 г. Бонка беше задържана за кратко в полицията по жалба на тв говорителя, който се притеснявал, че оперната певица иска да го убие. Впоследствие двамата се помириха в името на дъщеря си Габи, но оттогава темата за сексуалната ориентация на Юксел Кадриев е болезнена и изнервяща за популярния новинар.


Що се отнася до спортния журналист Петър Бакърджиев, то той често си прави груби и необмислени шеги в ефира на bTV с колегите си. Преди година той забърка синоптичката Натали Трифонова в интимна интрига с репортера Денислав Борисов. Без много да му мисли, Бакърджиев разказа как докато идвал на работа рано сутринта, видял Денислав Борисов да слиза от джипа на Натали.


Засегната от разказаната в ефир история, Натали Трифонова потърси обяснение от Бакърджиев: „Ти си голям интригант! Постоянно искаш нещо пред зрителите да ме изложиш. Не може нашите истории да ги плямпаш така в ефира“, скара се блондинката на спортния журналист.


Няколко месеца по-късно заподозреният в тайна връзка с Натали, Денислав Борисов напусна медията.


bottom of page