window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Кой цървул взима заеми, плаща лихва, за да каже, че не му трябват"


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи остър коментар в Бургас относно поредните изцепки на бившия финансов министър и съпредседател на "Продължаваме промяната" Асен Василев.


Задава се финансов апокалипсис, на който пазарите ще ни ударят страшен шамар. Аз мисля, че българите разбраха, за тая тежка зима, която се задава. Ако не бяха депутатите на ГЕРБ да се преборят за таван на цените, всичко щеше да е фалирало. Ние държим да е 10% плоския данък, но в тази кампания слушаме само за харчове. Няма да издържи бюджета.


Гълъб Донев каза, че ще му трябват над 6 млрд. нов заем. Еми като говори Асен Василев, че бюджета бил на излишък, аз ако бях журналист щях да попитам кой разумен човек взима заеми по 500 млрд. всяка седмица, та да ги държи като излишък. Кой цървул взима заеми, плаща лихва, за да каже, че не му трябват", заяви Бойко Борисов.


Партийната структура на ГЕРБ в Бургас ще направи жест към семейството и децата на Атанас Градев - един от двамата полицаи, загинали в гонката с автобуса с мигранти. Те се отказват от предизборни концерти и мероприятия. Предвидената за целта сума ще бъде дарена за подпомагане на семейството и децата.


bottom of page