window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Кога ще оттеглите Васил Терзиев?


Потребител в социалните мрежи с имената Апостол Апостолов написа остър коментар относно кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София, видя сайтът Трибюн.



"Damage control еволюция, или от "ама" на "ама":


1. "Ама те роднините му нищо лошо не са правили" - един е само 22 години началник на всички ЗКПЧ-та, друг нарушава ембаргото на СССР през ЗТД, трети е направо "шестак".


2. "Ама той Васил не е дядо си и баща си, успехът му си е личен" - не, успехът му е плод на ДС и той е олицетворение на превръщането на политическата им власт в икономическа през децата им.


3. "Ама докажете го с документи" - доказваме с документи за половин милион "равен старт" в активи, права и пари при отделяне на Телерик от фирма, чийто булстат започва с 000.


4. "Ама какво от това, то всеки е получил някакъв старт" - не, много не са получили ТАКЪВ старт, а и той лъга.


5. "Ама вие какво искате, чисти и неопетнени ли?" - ами, ДА, ако може кандидатите за публични длъжности да не лъжат нагло, преди дори да са избрани, ще е добре.


6. "Ама вие цепите дясното и искате да спечели ГЕРБ" - това ми е личен фаворит, то просто не съществува, че да го цепим, разцепихте го вие и го унищожихте. И сте в коалиция с ГЕРБ, ако сте забравили, и с ДПС, фактически.


Интересно ми е (вече от чисто научна гледна точка) докъде още ще паднете, преди да го оттеглите, или е "пито-платено" и вече е невъзможно? Каква още витиевата апологетика ще измислите, за да наложите един кандидат, чието издигане нямаше нищо общо с демокрацията? За съжаление дори и да издигнете друг, вече загубихте завинаги много избиратели, включително мен. Тепърва ще осъзнаете какво продадохте за два милиона. Нещо, което никога повече не можете да си купите - доверие.

bottom of page