window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Коалицията на страха!


Автор: Виктор Волокин


Ужаси, или хорър (от англ. horror – ужас), е основен жанр на фантастиката, създаден, за да изплаши или ужаси публиката. На нещо подобно попаднах тези дни, при посещението си на официалното регламентиране на голямата любов между ПП и ДБ пред Народния театър в София.


От 17 години се занимавам с журналистика, слушал съм за цензурата по време на комунистическия режим. Не че се оплаквам, но и в модерни времена съм чувал за т.нар мисирки и прочие. Но подобно отношение към медиите, от страна на тези претендиращи за евроатлантици, не бях виждал.


Ясно, че коалицията е сформирана "на коленце" в последния момент. Напрежението от това да си командван "отвън" сигурно също натежава! Но да се държиш с медиите, сякаш са най-тежката опозиция в Русия или Северна Корея…това вече е плашещо. И то не за нас, журналистите. Плашещо е за тези безскрупулните. За тези, които не знаят какво са политически принципи. Пример имаме в лицето на Явор Божанков.


Къде беше Христо Иванов е друг въпрос. От приятели разбрахме, че в последния момент е решил да не идва на "бутиковата" им сбирка в центъра на София. Тези дали няма да се изпокарат още при регистрацията на листите. Дано поне паник- атаките да ги пощадят, защото скандалите започнаха!


"Недей да се поддаваш на отчаянието. Това ще ти попречи да говориш със сърцето си. Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от неуспех." Това пише любимецът на "кифлите" Паулу Коелю.


А тези новокоалиралите се определено започват със страх. Да си бяха запазили добрите отношения с Корнелия Нинова, че поне да има мъж в отношенията им.

bottom of page