window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Кметица от ДБ се гаври с Апостола. ВАС я осъди за конфликт на интереси!


"Нелогичната" коалиция ПП/ДБ даде поредна жертва. Жертва на Съдебната система и същевременно на обществените норми.


След като реденето на листите за предстоящите избори даде "свидни" загуби от страна на Промяната в лицето на бивши депутати, сега настъпи време разделно и за партията на Христо Иванов.


Тяхната кметица в столичния район Красно село Росина Станиславова в рамките на няколко часа първо се изгаври с паметта на Апостола на българската свобода Васил Левски, а след това се запозна с решение на Върховния административен съд, според което тя автоматично ще бъде отстранена от своята длъжност.Бутафорен гроб на Васил Левски се появи в центъра на София, около датата на неговото обесване. Изключително грозната самоделна инсталация бе разположена на ул."Дамян Груев" пред входа на болница „Сердика“ и включваше надгробна плоча, обградена с кашпи с логото на Столична община.


Върху нея имаше също надпис, че район "Красно село" (в чиято юрисдикция попада адресът на "гроба") подкрепя инициативата. А общината е ръководена именно от въпросната Росина Радославова от ДБ.В същото време Върховният административен съд потвърди решението на КПКОНПИ за конфликт на интереси срещу кметицата на Красно село Росина Станиславова.


Първоинстанционният съд е извършил самостоятелна преценка на събраните по делото доказателства и на доводите на страните, постановил е решението си при изяснена фактическа обстановка и правилно приложение на материалния закон и процесуалните правила.


Тук е моментът да припомним, че Станиславова беше подкрепена от ДБ и лично от общинаря Борис Бонев. Същият основател на съмнителната партия "Спаси София" е готвен за основен кандидат за кметското място в Столицата, именно с подкрепата на новата коалиция ПП/ДБ.bottom of page