window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Кирчо си тръгна и цената на горивата падна


Лидерът на ГЕРБ обяви конкретни стъпки, с които ще бъде свалена цената на горивата драстично. Той направи това изявление по на откриването на предизборната кампания в Благоевград.


„На втори, ако победим, слагаме мито един лев на горивата. На всяка бензиностанция заредиш 100 литра и ти връщат сто лева. 2,20 ще е цената на дизела. И виждате ли - тръгнаха си Кирчо и цената на горивата падна. Цената на дизел, бензин и метан е директно от вашите джобове", заяви Борисов.


Той показа лист, със схема показваща как предишните управляващи са "бъркали в джобовете" на народа. 28% от вашите джобове отиват в "Газпром". Един ден това ще е плод на разследване, обясни Борисов. Вашите пари заминаха в техните добри ръце, добави още Борисов.


Пълен застой има от две години, каза лидерът на ГЕРБ.


Може да поправим счупеното, но не знам и аз как се оправя толкова счупено, пари в държавата няма, само заеми се взимаха, всяка седмица теглиха по 500 млн. лева, а сега викат има излишък. Те не разплащат , а задържат парите, така го хванах да прави и Дянков, явно това е някакъв задокеански трик.

Истината е, че Промяната ни вкара в тежка катастрофа, като след война! И не се ли обедини народа като цяло, да се излъчи стабилно управление, пак ще ходим на избори. С работа трябва да се излезе от кризата, каза още Борисов.


Застоя е виден на всички нива, виновни са Сандов, Кирчо и Асенчо. Ако бях аз, щях да им късам ушите на всичките.


Извинявам се, че има бедстващи места, а се занимаваме с партийни неща, но сме изпратили младежи, помагат там и ще помогнем с още.


Те и името ми откраднаха, това е първият плакат на ГЕРБ, показа плакат Борисов, на който се вижда слоганът на партията от 2009 година "Генерална промяна".


Цените на хранителните продукти, какво да ги промотираме, жените пазаруват всеки ден. Ето ги цените, ние произвеждаме всичко, но ги виждате, обясни Борисов. АЕЦ Козлодуй дава ток за 45 лв., те го продават за 1500. Заеми, заеми, те толкова ви имат за прости, мислят, че не могат да мислят българите. Всяка седмица теглиха по 500 млн. После казваме - имаме излишък. Те не разплащат на болници, общини, задържат ги. Дянков правеше така едно време, когато го хванах, но явно е някакъв задокеански трик, който бързо научавам, заяви още лидерът. Той насърчи актива да ходи и да се среща с хората, даже и с тези, които са против и да говорят.
bottom of page