window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Кирил Петков се ПОбърка!


Какво се случва с Кирил Петков? Добре ли е той?


Психолози и психиатри обявиха, че могат да помогнат на бившия премиер и съпредседател на "Продължаваме промяната", ако му е нужна професионална помощ.

Кирил Петков честити Новата година в социалните мрежи - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - 14 часа по-рано.


Освен това, той реши в разгара на зимния сезон да се снима на плажа.


"Честита Нова година! Пожелавам на всички да бъдем здрави и да запазим надеждата в себе си!", звучи странното пожелание в личния фейсбук профил на Кирил Петков, ден преди да посрещнем новата година.


Почти идилично започват кадрите с Петков - настанал до каравана сред треви той взима сърф и се запътва към обезлюделия плаж, тъй като е нормално по това време на годината да няма луди, които да мръзнат на пясъка.


Не само това - съпредседателят на ПП "геройски" скача от скала във водата (подвигът му е от няколко сантиметра), а след това с плонж се мята върху сърфа.


После самотно плава из морето, но за фон намира човек, на който да помаха. Наши читатели написаха, че този човек е бил "осигурен" от Кирил Петков по-рано, за да бъде нагласен клипът, както този с гаджето на Лена - Мирослав Иванов, който слезе от автобуса на "Продължаваме промяната" в Ямбол, където беше и самият Петков.


По-нататък във времето се оказа, че двамата освен седалки в автобуса делят и една жена в леглото.


bottom of page