window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Кирил Петков се държи като "гризач", а не като премиер


Премиерът Кирил Петков се скри за пореден път от представителите на медиите в парламента. Човекът , известен у нас като "просто Киро" - съсипа Родината ни и българските граждани. Срина икономиката, направи ни още по-бедни, вдигна цените на всички хранителни продукти, остави ни без газ, а от вчера се заговори и за повишаване на цените на парно и топла вода с 332 процента, каквото е предложението на Топлофикация.


Въпреки всички тези проблеми, премиерът Кирил Петков живее в свой безгрижен свят и избяга от медиите в Народното събрание, които искаха да го попитат за тези проблеми, които притесняват българите. Журналисти коментираха, че Петков се държи като дребен гризач, който не говори, а само църка и определиха също поведението му като немъжко и че не подхожда на един министър - председател.

Във вчерашния ден бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов показа на Петков как трябва да се държи един истински държавник. Въпреки че бе на спортна вълна, Борисов отговаря и на политически въпроси, след като спечели футболната купа в България при ветераните с тима на "Витоша" (Бистрица).

bottom of page