window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Кирил Петков „продава“ България на 24 май


Бившият журналист и председател на сдружение ‚Азбукари“ Цвета Кирилова написа пост във Фейсбук, в който обвинява Кирил Петков в продажба на българските интереси спрямо Македония.„Т.нар. министър-председател на България Кирил Петков готви поредното си и може би най-голямо национално предателство навръх националния празник на българската писменост 24 май.Тогава на съвместното честване с РСМ на Светите братя Кирил и Методий той ще оповести безрезервната подкрепа на България за членуването на РСМ в ЕС без изпълнение на рамковия договор. Същевременно само няколко дни по-късно е Съветът на ЕС по общи въпроси, когато явно планира да оттегли всички български възражения по членстването на РСМ в ЕС.


Обществеността трябва да знае това, за да може да реагира и да го предотврати. Трите дни между честванията и Съвета, няма да са достатъчни за голяма обществена реакция, а дори Петков да падне веднага след това, злината вече ще е сторена.


Условието за членство на Р. Северна Македония е ясно от страна на България. Добре дошли са в Европейския съюз, но при изпълнението на изричните изисквания, с които компромиси няма да правим.

bottom of page