window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Кирил Петков обиди папата с грозна лъжа


Премиерът Кирил Петков направи пореден гаф. Известният като "просто Киро" съпредседател на "Продължаваме промяната" се прочу и в Рим със своите лъжи.


Сайтът neudobnitebg.com разбра, че Петков е разпространил информация до българските медии със свое изказване, което не отговаря на истината - "Папата благослави работата ни, поздрави правителството за изчегъртването на корупцията", заявява министър - председателят пред медиите ни в Италия.


Оказва се, че Кирил Петков може да вкара страната ни в сериозен международен скандал с изказването си, което се оказва абсолютна лъжа. Официално от Ватикана съобщават, че няма нито дума за корупция в разговора между папата и Петков, а срещата между двамата е била едва 20 минути, а не дълга около час, както твърдеше по-рано премиерът.


Оказва се, че председателят на ПГ на ГЕРБ в парламента Десислава Атанасова също е хванала Кирил Петков в лъжа. Ето какво написа тя във Фейсбук:"Видно от vaticannews.va срещата е 15 минутна, протоколна. /КП твърди, че е необичайно дълг‍а, а срещата с македонската делегация е 20 минути.

От Ватикана НЕ съобщават за похвали в "борбата с Антикорупцията".

След срещата с М.Драги - министър - председател на Италия няма съвместно изявление.

Мъка..мъка..,

П.П Струвами се, че за първи път е нарушена и традицията - при посещение на 24 май във Ватикана в делегацията участие да вземат и народни представители.

bottom of page