window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Кирил Петков и охраните му направиха меле на плаж "Корал"


Бившият премиер и съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков сътвори страховит екшън с гавазите си от НСО срещу плажуващи на плажа на къмпинг Корал. Сайтът www.neudobnitebg.com припомня, че Петков се беше отказал от своята охрана, но откакто отново ПП са на власт ползва по един или друг начин услугите на държавните охранители. Даже един от личните му бодигарди Кирил Ценкин в момента е заместник - министър на вътрешните работи.

Заплахи и мръсни обиди е изсипал Петков при опит за критични въпроси от „народната любов“ на плажа, който Петков и татко Петко имат за своя бащиния, пише бнюз. Петков се е изсипал сред плажуващите с десетки мутри от НСО, за да го пазят от очакваните сблъсъци. Започнал да обижда и налита на бой веднага щом му казали да не пречи на хората с присъствието си и да не се набива грубо на очи, защото е крайно нежелан там. В края на краищата е натирен позорно като нежелан субект повече там. За зверския екшън и селските обиди разказа, природозащитникът Атанас Русев от Сдружение „Да запазим Корал“.

„Днес съм доволен, защото изпълних гражданския си дълг. На плажа видях кирил петков и отидох, и му казах в очите, че е ПРЕДАТЕЛ. Че не направи абсолютно нищо за Природата на България, за пясъчните дюни, за горите, за това че изпра и стана неделима част от онези, срещу които протестирахме години наред и наричахме мафия по протестите…

На което той отвърна, че съм капут и тъпак. :). Толкова си може. По-натам няма да пресъздавам „разговора“ с този самозабравил се наглец (под надзора на гардовете му от НСО), но изобщо не мога да проумея как подобен някога е бил премиер на България.


bottom of page