window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Кирил и Асен са дърти вампири


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се похвали с младежите на партията, които са основна част от листите за предстоящите избори на 2 октомври. Той нарече бившите управляващи Кирил Петков и Асен Василев дърти вампири.


"Над 80 човека имаме, като над 25 са на избираеми места, което е нашата благодарност, че вие не се огънахте. Бяхте припознати като основен враг на Кирил Петков и Асен Василев, които ги пенсионираха млади. В сравнение с вас, те са едни дърти вампири. Виждате, че един Делян Добрев, който е набор на Асен Василев, не е тука, Дани Митов не е тука", направи изявление Борисов пред младежите на партията и продължи:


"В тея мракобесни времена, когато комунистическите сатрапи ни плашеха, вие удържахте заедно с нас. Понеже е много модерно да се говори за съдебна реформа, ние сме дали, но не чух нашите политически опоненти да кажат тая е съдебна реформа по Рашковски, която не признава съдебните решения. Е ли е съдебна реформа, когато вицепремиер от националната телевизия заплашва всички вас с пет години затвор? Той какъв е? Съдия, прокурор...?


Ние не вярваме на тези хора, че могат да направят съдебна реформа. За нас е реформа, когато човекът не определя нищо, който и да седи отгоре, да няма значение. Върху това ще се борим да се случи в следващия парламент. Рамката, която ГЕРБ ще търси, е незавиисима съдебна система, независимо от човека“, каза Бойко Борисов.


bottom of page