window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Как да печелим от всяко място на света"Някога задавали ли ли сте си въпроса - “Какво би било усещането, ако мога да работя и печеля от всяко местенце на света? Стига да имам интернет, компютър или дори само телефон!”


Някога задавали ли сте си въпроса - “Как би изглеждала моята финансова независимост, разчитайки единствено на собствените си умения, със собствен работен график и собствен ритъм?”


Някога задавали ли сте си въпроса за финансите, своето вътрешно спокойствие и възможността то да бъде постигнато с добра програма?


Това е възможно! Ние го правим - "Smart Trade Academy".


Това е ъзможно заради развитието на технологиите и интернет.


Това е възможно заради нашата програма за обучение. Програма с конкретни стъпки. Програма с добра структура и прозрачност. Програма изграждаща умения за информираност и аналитичност.


Само с няколко стъпки - лесни и бързи, вие ще можете да започнете вашия път към опознаване на финансовите пазари и механизмите, които задвижват световната икономика. През Програмата ни ще добиете способността да намирате резон във всякакъв тип геополотически събития и икономическите последствия, които те имат върху паричните потоци по целия свят.

Вие можете да станете част от динамичния и необятен финансов пазар само с едно натискане на мишката.


Много професии изискват завършено висше образование. На финансовите пазари не е необходимо да имате специално образование, а просто да развиете интуиция и информираност. Това е възможно!

Запишете се за безплатно обучение!


А с промо кода "NK10" ще ползвате 10 % намалени от всеки следващ курс.

Ако желаете да се включите - напишете своя e-mail на пощата ни academy.smart@yahoo.com, от която ние ще ви пратим линк за безплатното обучение.


bottom of page