window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Йоан Богданов не е изчезнал от всички социални мрежи-инфлуенсърства пред подбрана аудитория


Бившият фитнес модел и спортен журналист Йоан Богданов изчезна от всички социални мрежи в края на миналата година. Според мнозина това се дължи на факта, че Йоан винаги е бил поддръжник на Кристиано Роналдо и просто не издържал след световната титла на Лионел Меси. Изглежда обаче някогашната фейсбук звезда просто си е взел почивка в правилния момент, за да се фокусира върху района и аудиторията от които е най-силно подкрепян. Йоан, който е старозагорец си направил съвсем нов профил в Инстаграм където се кръстил “Туловеца”.


Именно Туловеца или Туловския снажния мъж бил наричан из цялата Старозагорска област.Този прякор не се изпозлвал за Йоан Богданов единствено в самото село Тулово.В редки случаи там той бил наричан пък “Софианеца” заради връзката си със столицата.Взелия си почивка артист от Нова ТВ завършва гимназия в ст 51 СОУ “Елисавета Багряна” където директор пък е бившия съветник на министъра на образованието - добре познатия от телевизията Асен Александров.В крайна сметка Йоан, който през есента бе считан за любимеца на Казанлъшката преса се изживява доста успешно като инфлуенсър в Старозагорско и има амбицията да задържи ролята си на обществена личност най-вече в община Мъглиж.


Що се отнася до футболните му анализи, разбирача твърдо продължавал да определя Роналдо за най-добрия.Също така не спирал да следи и подкрепя любимите си Реал Мадрид и Интер.Богданов споделил че не съжалява а чака с нетърпение сблъсъка в Шампионската лига на Интер с друг отбор който той харесва - португалския гранд Порто.Освен това бившия колега на Ивайло Цветков - Нойзи и Краси Боев в 168 часа винаги е показвал че треньорите на двата отбора Симоне Индзаги и Серджо Консейсао са сред неговите любимци. За съжаление стара травма в коляното обаче спира самия Йоан Богданов да играе за местен отбор в аматьоркската лига.


Някогашния талант минал през школите на старозагорския Траяна и столичния Славия завинаги остава без професионална кариера. В едно от последните му сторита той споделя, че се надява травмата да не му попречи дълготрайно поне на тренировките във фитнес залата.
bottom of page