window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Ицо Хазарта си купи джип за 200 бона


След като стана за трети път депутат от "Продължаваме промяната", бившият рапър Ицо Хазарта се замогна значително - той живее в много скъпа кооперация в най-елитния столичен квартал Лозенец. Освен това от няколко дни Хазарта се радва на нова придобивка - скъп джип за около 200 000 лева.


Доскоро рапърът Ицо Хазарта ходеше със скъсани дънки и пееше за дребни хонорари по вечеринките на ГЕРБ по селата, а вече е депутат трети мандат от Продължаваме Промяната и живее като кремълски олигарх пише сайтът Би нюз.


Избраният с гласовете на бедните работнически “спални на София” Люлин, Обеля и Надежда за депутат - рапърът Ицо Хазарта вече живее в баровска кооперация в най-скъпия квартал Лозенец и яхна мощен чисто нов хибрид на марката Лексус за повече от 200 бона. Откъде толкова пари година и половина депутатстване, дивят се изстрадалите му избиратели.

Всеки ден Ицо Хазарта, който пееше на младини как депутатът нищо евтино не шмърка, мъкне следобед по две дебели найлонови торби, пълни с евтини депутатски кюфтета, манджи и луканки от безбожно евтиния стол на Народното събрание към баровския си апартамент на цял етаж на столичната улица Криволак 6. Не само плюска на обяд в стола на Народното събрание за 8-10 лева, но мъкне и за вкъщи на родата и за вечеря.

Понеже много лапа, Хазарта е заприличал досущ на някои от лирическите си герои от своето песенно творчество, което изпълняваше по бардаците на Студентски град. Дали Хазарта още стъпва там за някоя порцийка бело и евтини плътски удоволствия?


Новият му хибрид стартира с базова цена от 160 хиляди лева от витрината на Лексус, както виждате сами, но с ДДС и всички екстри, каквито има и каквито безспорно заслужава един топ гъзар като Хазарта, цената отива нагоре и може да достигне четвърт милион лева. Кеф цена няма!bottom of page