window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Ицо Хазарта показа среден пръст на варненци


Кандидатът за народен представител Христо Петров - Ицо Хазарта се подигра на варненци и в преносен смисъл им показа среден пръст, както го направи буквално към всички българи в сградата на Народното събрание.
От "Продължаваме промяната" обявиха, че Ицо Хазарта ще се срещне с граждани от 10 часа на входа на морската градина във Варна. Малцина отидоха да го видят на живо, но срещата им не се получи, защото съпартийците му се държаха като охранители и не допускаха граждани да задават въпроси на бившия депутат.


Варненецът Боби Борисов разказа пред сайта www.neudobnitebg.com какво се е случило, когато е поискал да зададе въпросите си на Ицо Хазарта.


"Кандидатът за народен представител Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, който нашумя с показването на циничен жест към българския народ от сградата на народното събрание, беше във Варна за ,,отворена,, среща с граждани.

Обаче, думата ,,отворена,, беше само на лозунга им, подобно на цялата им лъжеполитика.


Пчеличките на ПП Варна, сред които между другото и бившият областен управител Благомир Коцев и председателя на кризисният център за бежанци във Варна Николай Стефанов и други послушни роби, точно по американски модел ( какъвто проект са от Продължаваме промяната) се правиха на агенти на ,,secret service,, и разпитваха всеки кой какво иска да говори с Петров, какво ще го питат и като цяло за какво са дошли.

Само дето не ни претърсиха за оръжие и взривни вещества.


А аз имах само 2 въпроса.


1:Срам ли го е от показаният неприличен жест към българската общност?


2: Колко законопроекта е написал и в създаването на колко е участвал пряко за времето когато беше депутат?


Но уви частната наемна армия на Петров не позволи да му задам въпросите с камера в ръка, а когато все пак успях да стигна до разговор с него, той нагло се усмихна и ми каза цитирам...


-С мен няма да стане брат......


Въпроса ми е, щом Петров го е страх да отговори на няколко неудобни въпроса от граждани, как ли ще се справи с политически неудобните си колеги в парламента.

Може би по същият начин, ще ги избягва, ще се крие зад някой друг и ще шикалкави.


Явно хазарта винаги води до загуба и Ицо Хазарта е загубил играта за човечност и достойнство", завършва историята си Боби Борисов.bottom of page