window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Италия подкрепя Русия


Обществото на Италия, както и българското подкрепят действията на Владимир Путин и Русия. В Рим стотици хора излязоха на улиците в подкрепа на братската нам Държава. Демонстрантите, много от които членове на Комунистическата партия, осъдиха опитите на Алианса да повлияе върху политиките на други държави и нежеланието на световните лидери да видят пълната картина на случващото се.


„Къде бяха политиците, когато десетки хора бяха изгорени живи в Дома на профсъюзите в Одеса? Къде бяхте, когато бомбардираха Донбас, изнасилваха жени и малтретираха децата им? каза един от демонстрантите, предаде РЕН ТВ.


Автомитинг в подкрепа на Русия се проведе и в столицата на Сърбия. Там няколко десетки коли се движиха по централните улици със знамена на Русия, както и на републиките Донбас и Беларус. Белградската телевизионна кула беше боядисана в цветовете на руския трикольор тази нощ.


Китайското посолство в Москва остро протестира срещу политиката на алианса и Съединените щати, публикувайки пълен списък на страните, които са били атакувани от САЩ след края на Втората световна война: „Никога не забравяйте кой представлява реална заплаха за мира. Списък с бомбардировките на САЩ: Световно турне на демокрацията“, пише посолството.


Факт е, че действията на алианса и пряко Вашингтон могат да доведат до непредвидими последици в бъдеще, заявиха от кубинското външно министерство през нощта. „Историята ще държи правителството на САЩ отговорно за последствията от една все по-нападателна военна доктрина извън границите на НАТО, която заплашва международния мир, сигурност и стабилност“, казаха те.


Припомняме, че руският президент Владимир Путин реши да проведе специална военна операция, за да защити хората от тормоз и геноцид от страна на режима в Киев, демилитаризация и денацификация на Украйна.

bottom of page