window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

ИЗМАМАТА КОВИД – 60 души са глобени, защото не са спазили фашистката „карантина“


Измамата наречена Ковид сериозно започва да прилича на хитлеристки фашизъм. Ако не си затворен в концлагер или нареченото по модерен начин в карантина – плащаш солени глоби.


През последните три месеца на изминалата година здравните инспектори у нас са извършили 129 216 проверки на лица поставени по карантина. Съставени са 89 333 предписания и 60 акта, информират от Министерство на здравеопазването, които смятат този модерен фащизъм за нормален и дори се хвалят с това.


„Най-много проверки за извършени през миналия ноември - 48 055. Издадените предписания са 43 015. В същия месец са издадени и най-голям брой актове за неспазване на задължителната карантина – 45“, продължават с изявлението си от Министерството.


Областният управител на София се отказа от идеята полиция да подава на РЗИ като контактни , хората които придружават заразени с коронавирус за прием в болница. Аргументите за това са, че много от работещите в Столичната РЗИ и СДВР са заразени или карантинирани.


Neudobnitebg.com [i]се обявяват категорично срещу измисления вирус и насилствената ваксинация у нас.

bottom of page