window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Зимен фестивал на традициите ще зарадва жителите на кв. Требич
Голям зимен фестивал на традициите ще зарадва жителите на столичния квартал Требич, съобщават от районната администрация на "Надежда". Празникът ще се проведе на 18 февруари, събота, пред читалище "Просвета-1919" в Требич. За празника в квартала ще посрещнат много специални гости, сред които народната певица Светла Дукатева, Състав за народни танци към читалище "Просвета-1919", Клуб за народни хора и танци "Мойто либе". Изненада за гостите на фестивала ще бъдат гайдарите от "Гайдарска дружина", както и Сурвакарската група от с. Расник.


Традиционните конкурси "Най-добро домашно вино", "Най-вкусна баница" и "Най-вкусна погача" отново ще бъдат предизвикателство към местните винари и кулинари. Водещ на Зимния фестивал ще бъде Анета Вълканова, която ще разкаже на всички гости за българските обичаи и традиции. Събитието се осъществява със съдействието на Столична община.
bottom of page