window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Зико забрави за думата "лоялност", иска на живот и смърт да остане кмет


Кметът на Пловдив Здравко Димитров - Зико демонстрира тотална нелоялност към партия ГЕРБ, която го издигна като кандидат за този пост и благодарение на нейните симпатизанти стана градоначалник. Зико заяви, че ще напусне ГЕРБ, но ще остане кмет.


Ние от сайта www.neudobnitebg.com питаме толкова ли е сладка властта? По-важно ли е да се перчиш, че си кмет, вместо да бъдеш лоялен? Веднъж предател, цял живот предател!


Във връзка с казуса със Здравко Димитров, пост в социалните мрежи написа една от най-дейните депутатки в партията на Борисов - Десислава Трифонова. Тя се възмути от днешната пресконференция на пловдивския, на която той обяви, че напуска ГЕРБ, но не и поста си в общината. Мотивира се с това, че е избран от пловдивчани, а не от ГЕРБ за поста на кмет. Точно срещу това изригна Трифонова и написа в социалната мрежа:


"Нека напомним на кмета на община Пловдив, че е избран за кмет с гласовете на ГЕРБ.


Изключително, недостойно и неморално е председателят на партията, от която си избран за кмет да ти каже, че трябва да се оттеглиш, защото не си изпълняваш задълженията, като градоначалник, и ти да си забравил как си заел поста.


ГЕРБ Е БОЙКО БОРИСОВ!


ГЕРБ НЕ Е ЗИКО!


Благодарение на г-н Бойко Борисов някои сме депутати, други кметове и общински съветници".

bottom of page