window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Зетят на Николина Чакърдъкова е наръгал с нож трима души


Зетят на Николина Чакърдъкова Симеон Бакалов е наръгал с нож трима души в центъра на гърменското село Балдево, оплака се Борис Патрулов, баща на единия пострадал.


Случката се разиграла в нощта на събота срещу неделя пред заведение. Симеон Бакалов, който е тренирал бойни изкуства, пристигнал от Гоце Делчев в селото и започнала разправия между него и трима млади мъже, които са от Балдево, Гърмен и Благоевград. Причината за скандала била катастрофа отпреди две седмици, която Бакалов направил. Зетят на певицата извадил нож и намушкал всеки от тримата. С частна кола те тръгнали към болницата в Гоце Делчев, като по пътя били пресрещнати от линейка. Настанени са за лечение. Единият е с рана в ръката, другият - в крака, а третият - в гърдите и е в реанимация.


След кървавия инцидент, Бакалов отишъл на дискотека в Гоце Делчев, и там бил арестуван. Той пък се оправдал, че е бил нападнат от десетина души и се наложило да се защитава.


Симеон Бакалов е съпруг на дъщерята на Николина Чакърдъкова - Мария, която също е певица.


bottom of page