window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Захарова: Санкциите към Русия са незаконни


Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова коментира абсурдните санкции, които бяха наложени срещу Русия.


"Смятаме, че тези санкции са нелегитимни. Отдавна разбрахме, че това е единственият инструмент на лидерите на западните страни срещу нас, за да възпрепятства нашето развитие", категорична бе Захарова.Предложените мерки са "нелегитимни", каза официалният представител на руското външно министерство в интервю за Би Би Си.

По-рано Обединеното кралство санкционира руски банки и физически лица. Междувременно върховният представител на Европейския съюз по външните работи Жозеп Борел обяви, че Европейската общност се е съгласила да наложи нов набор от санкции заради признаването на независимостта на Донецката (ДНР) и Луганската народна република (ЛНР), което бе най-добрата новина за местните жители в последните години, но за европейските лидри това не е така.


Било е решено да се наложат санкции на 351 депутати от Държавната дума на Русия, гласували за признаването на Донецката и Луганска народни републики.НЕУДОБНИТЕ БГ подкрепят гениалното решение на руския президент Владимир Путин, който доказа, че е миротворец, за разлика от своя американски колега Байдън.

bottom of page