window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Заснеха телефонни измамници в ШуменВ Шумен започват снимките на новия филм на Стефан Командарев с работното заглавие "Ало".


Целият снимачен екип, заедно с актрисата Ели Скорчева дадоха символичен старт на снимките пред сградата на Областната дирекция на МВР.След "Посоки" и "В кръг", това е третият филм от трилогията на режисьора. Първите двe заглавия постигнаха сериозен успех както в България, така и на световния екран. Те привлякоха многобройна публика в кинозалите, телевизионния ефир, интернет и донесоха престижни отличия от международни кинофестивали, посочват от общината.


В центъра на историята на новия филм са телефонните измамници, дълго събирани спестявания и изборът на една пенсионерка достойно да излезе от капана на съвременното беззаконие. Във филма ще вземат участие известни и обичани български актьори. Главната роля е поверена на звездата на българското кино от 80-те години на миналия век Ели Скорчева.


Филмът е копродукция между България, Франция и Германия.

bottom of page