window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Задържаха убиеца на таксиметровия шофьор в София


Арестуваха мъжа, който преби до смърт таксиметров шофьор в София при конфликт на пътя в квартал "Разсадника".


Задържаният е на 23 години и е криминално проявен - шофирал е в нетрезво състояние. Той е нападнал таксиметровия шофьор заради навлизане в еднопосочна улица, като според информацията му е нанесъл удари и го е намушкал с нож. Водачът на таксито е починал преди да пристигне Бърза помощ.

Близки на убития мъж са блокирали цяла нощ булевард "Тодор Александров", а таксиметрови шофьори се събраха на спонтанен протест и блокираха "Орлов мост". Към момента ситуацията е спокойна и няма блокади, но таксиметровите шофьори се заканиха да организират голям общонационален протест.


Братът на убития мъж каза, че е дошъл на мястото на инцидента, след като е бил повикан от брат си, но когато е пристигнал брат му се е свлякъл на земята и макар да са дошли медици от близко здравно заведение, не са успели да му помогнат .


Той зави, че иска доживотна присъда за нападателя и че брат му е имал три малки дъщери, които остават без баща. Също така се оплака, че хората намиращи се наблизо не са помогнали и са викали: "Оставете този циганин".


bottom of page