window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Журналист с остра критика към БНТ


Журналистът Димитър Байрактаров направи остра критика към програмната схема на БНТ. Той написа пост в социалните мрежи, където заявява, че националната ни телевизия се држи като украинска, а не като българска.

Ето го целия му пост без редакторска намеса:


"Извинявайте, ама този фарс не се издържа вече! Цял ден БНТ се държи не като Българска Национална Телевизия, а като Украинска Национална Телевизия.

Плащаме десетки милиони левове на тази медия, за да бъде Националана, а не чуждопоклонническа! Като сте толкова загрижени, драги журналисти от БНТ, да ви попитам, колко мероприятия в защитата на бежанците от Сирия организирахте?


Колко протеста на Сирийски бежанци отразихте? Колко пъти сложихте знамето на Сирия на екрана с надпис- солидарни сме със Сирия?


Колко пъти направихте репортажи за Ангелите от Донбас? Колко репортажа направихте за зверски избитите руски дечица от украинските нацисти?

Ще ви улесня-нито веднъж. И как ще направите такива справедливи неща, при положение, че господаря от Белия дом не ви разрешава, а вие се държите като васална медия, въпреки, че българския народ ви издържа с данъците си, за да бъдете свободна национална телевизия!


Срам сте! Не заслужавате и една стотинка от нашите данъци!"
bottom of page