window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Журналистка "разболя" Гешев!


Бившият главен прокурор Иван Гешев е трябвало да бъде гост в предаването "Студио Хъ" по телевизия 7/8 в петък вечер. Водещата на предаването Катя Илиева разкри защо бившият обвинител номер едно не е влязъл в студиото на медията.


"Днес трябваше наш гост да бъде бившият главен прокурор Иван Гешев. Близо една седмица имахме комуникация през смс-и с него. Настоя да се видим за по кафе в лобито на един столичен хотел, както той написа .

Видяхме се съвсем за кратко. Разбра от мен, че няма да бъде пощаден относно всички въпроси, които съпътстват неговата работа като главен прокурор, а и преди това.

Вчера обаче поради неясни причини за мен в късния следобед получих още един смс от него, в който ме информира, че след срещата си с мен по проблемите, по които сме дискутирали, след това се е почувствал зле физически, болен е и няма как да дойде, за да проведем интервюто, като обясни, че това ще се случи по нататък.


Мога само да кажа, че имаме и продължаваме да имаме куп въпроси към него, така че когато е готов да отговори на тях, ще е добре дошъл. Искам да кажа още, че когато човек е честен със себе си и другите, няма от какво да се притеснява", заяви Катя Илиева в ефира на телевизия 7/8.bottom of page