window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • neydobnite

Жената на Кирил Петков се глези с процедури за хиляди левове
Докато премиерът Кирил Петков е в карантина, неговата съпруга Линда предпочита да не стои вкъщи. Тя харчи хиляди левове на месец, за да поддържа своята визия, научи www.neudobnitebg.com.


Канадката Линда Макензи Петкова е сред дългогодишните клиенти на един от най-скъпите и елитни салони за красота в столицата, посещавани от цяла плеяда родни звезди.
Още от 2017 г. премиершата е редовен клиент на студиото, в което оформят прическите на Лили Иванова, Илияна Раева, Мира Добрева, водещите на „Тази сутрин“ и други предавания, че дори и хора на Слави Трифонов. В портофолиото на столичния салон са вписали, че са се грижили за имиджа на Дългия и екипа му по някои от неговите видеоклипове, както и по част от турнетата му.
Ценоразписът на фризьорското стyдио също е звезден. Справка показва, че оформянето на кичури и боядисването струват 280 лева, подстрижката - 70, а измиването и изсушаването със сешоар - 35 лева. Коафьорите там отдавна познавали Линда и цялото й семейство. На тях тя се доверявала за русата си коса, както и за прическите на трите й дъщери от Кирил Петков.

Миналата седмица средната от тях Анна, стана на 10 години, а от майка си като подарък получи нова прическа - боядисване на косата и жълти кичури, пише ретро.

Според информация на www.neudobnitebg.com от хора, работещи в салона, премиерското семейство дава по няколко хиляди лева на месец за всичките си посещения за прически, маникюр, грим и други скъпи прищевки.

bottom of page