window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Елена Гунчева - поредният предател в парламента


Веднъж предател - цял живот предател! Елена Гунчева е седмият народен представител, който става отцепник от партията, в която е избран за депутат, след шестимата от "Има такъв народ". Тя напуска "Възраждане" и НС според неин пост в социалните мрежи, но странно казва, че ще направи това чак на 13 юли, а не сега.


Интересен е и фактът, че Елена Гунчева беше единственият депутат, който не присъства на най-важното гласуване до момента в 47-ото Народно събрание - вота на недоверие срещу правителството на Кирил Петков. Тогава се появиха слухове, че е взела 7 цифрен стимул, за да не посети Пленарна зала. Дали това е така може да каже единствено самата тя.

.

Припомняме ви, че Елена Гунчева беше удостоена с честта да бъде кандидат за вицепрезидент на последните избори от "Възраждане". Вместо благодарност, тя започна да пише скандални постове във "Фейсбук", които омаскаряват партията на Костадинов. Показваме ви един от последните, според който нея я грози от 5 до 15 години затвор, ако бъде установено, че тя е извършила престъпление срещу Републиката.


"Не се отчайвайте, има някаква надежда – Русия има високоточкови оръжия, така че точно може да улучи Министерски съвет, ако Просто Киро изпрати нашите ракети на шута Зеленски. Може да им пратим и линк с координатите на Мустафата“.bottom of page