window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Екшън в метрото


Екшън в метрото!


Не става въпрос за българското, а за немското метро.


На необикновено пътуване с метро станаха свидетели жители на германския град Щутгарт, съобщават германски медии.


43-годишен машинист с 2,8 промила в кръвта, не спирал на някои спирки, не отварял врати изобщо или ако го правил, то било със закъснение. Чрез съобщения до пътниците решил да нахули своя работодател.

Жена, която чакала на една от метростанциите, за да прибере дъщеря си, сигнализирала на органите на реда.


Федералната полиция успяла да задържи машиниста на последната спирка на линията, по която се движел, от общо 12, като той сам си признал, че пил алкохол преди да започне работа и доброволно си направил тест.


Дали е бил пиян в началото на смяната, или е пил алкохол докато е карал влака, все още не ясно.

43-годишният мъж е разследван по подозрение за опасна намеса в железопътния трафик и е отстранен от работата си до второ нареждане.

„Никога преди не сме имали подобен случай“, заяви говорител на федералната полиция, като допълни, че за щастие, машинистът е успял да управлява успешно защитния механизъм през цялото време. „Машинистите на влакове трябва да работят със специално техническо устройство, така наречената верига за безопасност, на всеки 30 секунди. Ако не го направят, влакът спира. Мъжът има "видимо негативно отношение към работодателя си.“

bottom of page