window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

ЕКОНТ-БДЖ убива български животи


"ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА"! Министърът на транспорта и шеф на фирма Еконт Николай Събев съсипа Български пощи, които са конкуренти на неговата фирма и сега е започнал нова офанзива.


Сега Събев е решил да съсипе БДЖ. За огромна мизерия и опасност за живота на българите, които се возят във влаковете ни съобщиха наши читатели от цялата страна.


Тази отворена врата на един от влаковете, които се движат с почти 100 км/ч е често срещана гледка в страната и като чудо до момента няма пострадали хора, които да са паднали на релсите. Николай Събев от "Еконт - Промяната" трябва да се моли на Господ или по-добрия вариант да инвестира пари във вагонния парк на българските железници, за да не загинат невинни хора.


Нашият редовен читател Огнян Караджов от Червен бряг ни изпрати потресаващи снимки от един от влаковете, в които е пътувал.Мизерия, потрошени стени, врати и прозорци са малка част от неприятните гледки във влаковете.


Освен счупената врата убиец, във влака прозорците са били развалени и не е можело да се затворят , ни съобщава Огнян Караджов. Шансът да има хора с пневмония и други сериозни болести е много голям, но министърът на транспорта Николай Събев не взема мерки.


Това е "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" - мизерия, потрошени влакове и опасност за човешките животи.

bottom of page