window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

УЖАС!!! Децата на Роналдо се родили след кастинг


Футболистът Кристиано Роналдо е известен със своите футболни качества в цял свят, но и със странните си взаимоотнощения в личен план. В момента португалецът има щастливо семейство с Джорджина Родригес и четири деца.

Всъщност само едно дете - Алън Мартин, е родено от половинката на футболиста на Ювентус. Останалите три - Кристиано-младши (10 години) и близнаците Ева и Матея (3 години), бяха родени от сурогатна майка.


Медиите постоянно се опитват да разкрият коя или кои са истинските майки на децата на Роналдо. Знае се, че близнаците Матео и Ева се раждат в градчето Ла Меса в Сан Диего. Изражда ги известният лекар Мария Кастиьо. Твърди се, че и Кристиано-младши е роден там, но майката на португалеца Долорес твърди, че той вижда бял свят във Флорида.


Пак според различни публикации и двете жени, които са дарили яйцеклетки, за да се родят децата на Роналдо, са мексиканки. Футболната звезда е получил право да избира между над 100 жени, от които да има деца. Той е гледал да притежават спортен ген и красиви черти. Получили са по около 10 милиона евро, за да не говорят и никога повече да не търсят децата си или Роналдо. Жените, които са износили и родили децата, пък вероятно нямат представа за кого са вършили това. Те са наети от агенция.

Адвокати от Португалия обаче са категорични, че един ден Роналдо може да има големи проблеми и дори да се стигне до дело за правата над децата. Претенции могат да предяват жените, които са дарили своите яйцеклетки. Между португалеца и тях има споразумение, но законите в родината му забраняват сурогатните споразумения.


"Ако един ден тези жени решат, че искат да гледат децата си и да бъдат с тях, то никакви споразумения няма как да ги спрат. В Португалия това е забранено от закона и договорите на Кристиано с тези жени няма да важат пред съда. Ще бъдат обявени за невалидни и делото ще влезе за разглеждане", казва адвокат Стефани Кабалеро, която се занимава с въпросите на сурогатното майчинство.

bottom of page