window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Депутати и министри пиянстват по време на представянето на Васил Терзиев, не допуснаха НЕУДОБНИТЕБГ


Шамар да е, аванта да е! Този израз подхожда на депутати и министри от "Продължаваме промяната".


По време на представянето на кандидата за кмет от коалицията ПП/ДБ/СС - Васил Терзиев, политически представители бяха дошли, за да се наядат и напият. Най-активен беше Настимир Ананиев, който за отрицателно време преглътна 5 чаши бяло вино и изяде около половин кило ядки, като предъвкваше дори когато се движеше.


Регионалният министър Андрей Цеков пък изпи 3 чаши с розе за около половин час, но замезваше значително по-малко от Ананиев. Финансовият министър Асен Василев разчиташе на червеното вино, въпреки топлото време.

Оказа се, че за церемонията по представянето на Васил Терзиев като кандидат за кмет, той е изхарчил близо 200 хиляди лева.


Само наемът на залата възлиза на малко над 60 000 лева, коктейл - кетъринга около 10, а с хонорарите на всички сътрудници, пиари, фотографи, секретарки, водещи и други цифрата набъбва на близо 200 бона и това е без парите за реклама в удобните медии.

Естествено единствената медия, която искаше да зададе неудобни въпроси - www.neudobnitebg.com и ютуб каналът "Неизбежния Караколев" не бяха допуснати.


Въпреки това ние успяхме да зададем въпроси на депутати и министри от тези партии. Очаквайте продължение и видео по темата.bottom of page